FC de Rebellen - Noppen en Naaldhakken
20733
page,page-id-20733,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

FC de Rebellen

FC de Rebellen 

Ze zijn eigenzinnig, eigenwijs, hard, maar fair. Ze namen niet altijd een blad voor de mond. Al hadden ze dat in hun actieve carrières soms wel moeten doen , maar dat konden ze meestal niet…

 

FC de Rebellen is een verfrissend concept waarbij u met uw eigen team, club of bedrijf een potje kunt ballen tegen de rebellen van de voetbalwereld. Ook kunt u er voor kiezen om een amusementsavond te beleggen waarbij deze markante figuren hun verhalen over de profvoetballerij komen vertellen.

Website: www.fcderebellen.nl 


Voetbalwedstrijden

Voetballen met of tegen FC de Rebellen? Dat kan! Wij komen op bezoek bij jouw club, bedrijf of vereniging om samen een leuke pot voetbal te spelen. Dit kan in een selectie van 7 tegen 7 of 11 tegen 11. Met onze Rebellen is de aandacht én opkomst gegarandeerd en wordt de “voetbal” lat nét iets hoger gelegd. Al waarderen wij de derde helft ook zeer, we blijven rebels natuurlijk!


Amusementsavonden

Verhalen die niet eerder naar buiten kwamen, hilarische anekdotes, geheimen achter de schermen. Tijdens een amusementsavond komen onze rebellen vertellen wat er echt speelt! Onze gespreksleiders zorgen dat alles boven tafel komt en laat geen onderwerp ongemoeid. Een avond hoogwaardig voetbal-entertainment vol interactie met het publiek en een rebelse quiz.


Lezingen

In teamverband of solo, onze rebellen hebben echt iets te vertellen. Zowel voor je bedrijf, de voetbalvereniging, of een sponsoravond. De mogelijkheden zijn eindeloos. De voetballers weten door hun ervaringen, zowel persoonlijk als op en naast het veld, hoe het eraan toe gaat in het leven en vertalen dit in een indrukwekkend verhaal, waar je als toeschouwer in meegenomen wordt. Eerlijk, open en soms met een randje, maar….altijd eindigend met een lach.


Theater

Na een succesvolle opwarming, start de verlenging van onze theatertour.
In deze voorstelling wisselen persoonlijke diepte- en hoogtepunten, anekdotes uit de kleedkamer, voetbalhumor en cabaret elkaar in hoog tempo af.
Het publiek wordt actief bij de voorstelling betrokken, bijvoorbeeld door onze rebelse quiz. De derde helft vindt plaats in de foyer, daar kan men met de voetballers op de foto en verschillende merchandising laten signeren.


Maatschappelijke projecten

Op een rebelse manier aandacht vragen voor goede doelen en maatschappelijke projecten? Sport verbindt op meerdere manieren en dat bewijst FC de Rebellen ook hier. Regelmatig voetballen wij in (jeugd)gevangenissen en komen wij voor meerdere goede doelen in actie zoals de World Homeless Cup en RopaRun. Veel rebellen weten uit eigen ervaring dat hulp uit onverwachte hoek kan komen, en daarom dragen ze graag een steentje bij om jouw goede doel en/of project zoveel mogelijk in de spotlights te zetten.


De Rebelletjes

Jong geleerd, oud gedaan! FC de Rebellen ontfermt zich graag over de jongste talenten. In drie dagen leren de jonge voetballers(ters) spelenderwijs de kneepjes van het vak, door persoonlijke trainingen en clinics van onze rebelse professionals.
Plezier staat voorop, samen met jouw ploeggenootjes beleef je de leukste voetbaldagen van je leven.


Webshop

Als je een rebel bent, dan wil je dit ook uitdragen in het dagelijks leven!
In onze webshop vind je uiteenlopende artikelen om rebels voor de dag te komen. Ook voor gesigneerde boeken, voetballen en andere merchandising, kan je terecht op www.fcderebellen.nl/webshop


TV/Krant

Doordat FC de Rebellen met zijn markante voetballers regelmatig in het nieuws verschijnt, zijn ze een graag geziene gast voor radio, tv en social media.
Wilt u één van onze rebellen als gast aan tafel? Of dat onze rebellen aanwezig zijn voor premières, tv-shows of andere evenementen? Neem contact op voor alle mogelijkheden!
www.noppen-naaldhakken.nl/contact

Neem contact op