Tjarda Zeggelink - Noppen en Naaldhakken
43
single,single-portfolio_page,postid-43,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Tjarda Zeggelink

Noppen & Naaldhakken is jong, energiek en creatief!
Een multifunctioneel bureau waar je voor uiteenlopende zaken terecht kunt.
Het fundament voor Noppen & Naaldhakken werd geruime tijd geleden door Tjarda Zeggelink gelegd met het op zich nemen van het management van Glenn Helder. Door het managen van een Bekende Nederlander, groeide het netwerk en ontstond er een nauwe samenwerking met FC de Rebellen van ex-profvoetballer Marcel Meeuwis. Door haar ontstond het idee voor een theatertour van FC de Rebellen. Na het vinden van een enthousiaste theaterproducent, is dit idee werkelijkheid geworden, en gaat vanaf september 2016 het 2e FC de Rebellen theaterseizoen van start..
Via deze link vindt u het speelschema 2016/2017   www.fcderebellen.nl/theater

 

Noppen & Naaldhakken is ook freelance inzetbaar voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan (tijdelijke) vervanging van personeel, creatieve brainstorms, personal assistance en overige zakelijke dienstverlening. N&N werkt onder andere voor ontwerpbureau FORSCH waar zij voor opdrachtgevers aantrekkelijke teksten, blogs en columns schrijven.